Dobro došli na stranice CROTERM - infracrveno grijanje (u daljnjem tekstu CROTERM - IG). CROTERM - IG omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja ovih stranica koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve autorske sadržaje na stranicama CROTERM - IG i na autorski sadržaj preuzet sa drugih portala ili ostalih stranica.

Korištenjem stranica smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući i odredbe u vezi s kolačićima.

Obveze korisnika pri korištenju stranica

CROTERM - IG ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju posjetitelji te ne može jamčiti točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.

CROTERM - IG neće ni na koji način biti odgovoran za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem stranica.

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja stranica, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

CROTERM - IG zadržava pravo na temelju vlastite procjene i bez prethodne obavijesti ukloniti sadržaj koji smatra neprikladnim ili koji nije u skladu s ovim Uvjetima korištenja.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik prihvaća i suglasan je da će stranice uključivati reklame, raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke.

Autorska prava

Sadržaj na stranicama zaštićen je autorskim pravima CROTERM - IG-a i/ili autorskim pravilima drugih izvora sadržaja. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu CROTERM - IG-a ili vlasnika sadržaja.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na stranicama, o tome je dužan izvijestiti CROTERM - IG koristeći adresu: infra.croterm@gmail.com.

Pomoć i podrška

CROTERM - IG korisnicima stranica pruža telefonsku podršku.

Pomoć i podrška dostupni su isključivo preko odgovarajućih e-mail adresa ili kontakt telefona oznečenog na stranicama, a prema vrsti Usluge za koju je korisnik traži informacije.

Odgovarajuće e-mail adrese objavljene su na web-stranicama uz opis pojedine Usluge.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

CROTERM - IG poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja stranica. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni.

CROTERM - IG ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva te kako bi stranica radilo pravilno i imao sve funkcionalnosti koristimo kolačiće (cookies).
Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web stranice koju posjetite.
Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku.
Korištenjem stranica i Usluga dajete svoj pristanak za spremanje kolačića (cookies) na vašem računalu.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na stranicama vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom CROTERM - IG-a. CROTERM - IG nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

Sadržaj stranica

Stavovi izneseni u autorskim kolumnama i komentarima, ne odražavaju stavove redakcije stranica, odnosno CROTERM - IG-a, već su to osobni stavovi autora pojedine kolumne i komentara.

CROTERM - IG nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji na stranicama u njegovom vlasništvu. CROTERM - IG zadržava pravo koristiti neke od tih sadržaja u promotivne svrhe Usluga unutar kojih je sadržaj objavljen.

Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima stranica.

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na stranicama CROTERM - IG-a. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. CROTERM - IG poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima.

Promjene sadržaja stranica

CROTERM - IG zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na stranicama bez obaveze prethodne najave. CROTERM - IG nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Ukidanje i zabrana korištenja stranica

CROTERM - IG zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja vašeg korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koju ste registrirani, a bez prethodne najave i obrazloženja.

CROTERM - IG ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

Promjene Uvjeta korištenja

CROTERM - IG zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na stranicama CROTERM - IG-a.


Ponuda infracrvenih panela


HVH Victory paneli
HVH Victory paneli

Infracrveni paneli Vitalheizung® otvaraju potpuno nove putove u tehnologiji grijanja. Zdrava su i učinkovita alternativa konvencionalnim sutavima grijanja.

Više o Victory panelima »

HVH DeLuxe KERA-FIT paneli
HVH DeLuxe KERA-FIT paneli

KERA-FIT je prvi panel na svijetu sa višeslojnim keramičkim praškastim premazom za infracrvene panele za grijanje. Mogućnost izbora Vašeg omiljenog motiva/fotografije.

Više o KERA-FIT panelima »

HVH stakleni paneli
HVH stakleni paneli

Gdje god da je važan ekskluzivan izgled i učinkovita toplina, osjećaj luksuza, estetike i posebne atmosfere u prostoriji preporučamo stakleni infracrveni panel.

Više o staklenim panelima »Zašto infracrveno grijanje?

Kod uobičajenog grijanja (grijanje na struju, plin, drvo, ulje) grije se zrak koji kruži prostorijom. Topli zrak se diže dok hladni pada, što uzrokuje neravnomjernu temperaturu prostora.

Više detalja »

Garancija 15 godina

Jamčimo optimalan omjer cijene i učinkovitosti naših infracrvenih panela na tržištu.
Naši se sustavi ističu po jednostavnosti ugradnje, jednostavnosti korištenja i atraktivnom dizajnu.

Više detalja »